Start Loving Money

One Day Retreat

Wat leuk dat jij hier bent!

Voel jij dat jouw relatie met geld tot wasdom mag komen, maar vind je het spannend om dit onderwerp als onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkeling beet te pakken? Wil je jouw geldgedrag op een laagdrempelige, leuke manier en in een veilige omgeving leren kennen, maar ook gewoon een leuke en ontspannen dag met gelijkgestemden hebben? Dan is de One Day Retreat START LOVING MONEY absoluut iets voor jou! 

Herken jij jezelf in onderstaande?

 
Roep jij altijd heel hard dat geld niet belangrijk of stom is?

 

Voel jij een angst om te weinig geld te hebben, nu of in de toekomst? Ongeacht hoeveel je verdient?

 

Heb jij moeite met (voldoende) geld vragen voor wat je doet en waard bent?

 

Wil jij totaal vrij zijn van zorgen rondom geld?

 

Voel jij jezelf afhankelijk van geld en leef je in de overtuiging dat geld jou vrijheid geeft?

 

Vind jij dat geld niet gelukkig maakt? Vind je dat andere zaken belangrijker zijn en geloof je niet dat het regelen van jouw financiën nou echt zo essentieel is?

 

Wil jij veel geld durven en kunnen uitgeven aan dingen die voor jou persoonlijk belangrijk zijn?

 

Wil jij af van de zorg dat je veel geld uitgeeft en andere mensen hier iets van vinden?

  

Vind jij dat geld moeilijk of zelfs vies is?

Ook ik had deze gedachten!

Totdat ik me ervan bewust werd dat dit een verhaal was dat ik tegen mezelf bleef vertellen. Geld is tenslotte hartstikke neutraal, het is de mens die er een negatieve of positieve gedachte aan koppelt.

De afgelopen 17 jaar heb ik duizenden gesprekken gevoerd met mensen over geld en iedereen heeft zichzelf geframed op geldgebied. De oorsprong hiervan gaat vaak ver terug, terug naar jouw kinderjaren, naar jouw familiesysteem en de ervaringen, overtuigingen en verhalen die jij toen tot je kreeg met betrekking tot geld.

Ben je er klaar voor om samen met mij en een aantal gelijkgestemden jouw geldgedrag te gaan verkennen? Te gaan ontdekken wat jij nou echt van geld vindt en welke patronen jij hebt als het om geld gaat?

Dan is deze One Day Retreat echt perfect voor jou!

Wat we gaan doen

Geld gaat onder andere over je eerste Chakra, je root Chakra. Dit is je fundament waarop de andere 6 Chakra's gebouwd zijn. Dit Chakra's raakt thema's zoals je gevoel van VEILIGHEID, je gevoel van ergens BIJ TE HOREN en je gevoel van EIGENWAARDE en ZELFLIEFDE. Deze thema's uiten zich allemaal in hoe jij met geld omgaat of hoe jij over geld denkt.

Tijdens de One Day Retreat leer je jezelf beter kennen op het gebied van geldgedrag. We praten in een veilige omgeving met gelijkgestemden over geldgedrag. Over hoe jij jouw geldgedrag ervaart, wat jij vindt van geld en waar dit vandaan komt. We kijken naar alledaagse handelingen en besluiten welke jij neemt en welke te linken zijn aan geld.

We gaan dus vooral delen. Vaak geeft dit jezelf namelijk al zeer waardevolle inzichten over jouw eigen geldgedrag. Dit ‘delen’ doen we in een talking circle  

Verder doen we oefeningen met het oog op veiligheid, verbinding en geldgedrag, is er ruimte voor geleide meditatie, licht ademwerk, beweging en plezier! 

Ik ben Bjorn

17 jaar heb ik in de traditionele financiële wereld rondgelopen en een aantal jaar geleden heb ik mijn bedrijf Holistic Finance opgericht. Sindsdien beweeg ik door het leven als Holistisch Financieel Coach. Ik begeleid mensen bij het creëren van een perfecte harmonie tussen de zachte, emotioneel/psychologische kant van (de relatie met) geld en de wat hardere, cijfermatige en rationele kant van geld. Yin en Yang in balans.

Lees meer over mij

Wat levert deze One Day Retreat jou op?

Door het deelnemen aan de One Day Retreat START LOVING MONEY krijg je:

 • De uitgelezen kans om uit je hoofd te stappen en woorden te geven aan jouw geldgedrag
 • Een dag vol inzichten over jouw geldgedrag en de invloed welke dit heeft op jouw zijn als mens
 • Een veilige setting om te delen met gelijkgestemden
 • Meer energie en vertrouwen in jezelf als mens
 • Herkenning, inspiratie en verbinding
 • Inzicht in jouw patronen rondom geld
 • Een dag om jezelf even op te laden
 • Meer energie en vertrouwen in jezelf als mens
 • Mijn coachende en spiegelende aanwezigheid
 • Een fijne dag met gelijkgestemden met ruimte voor plezier en ontspanning
 • Een heerlijke lunch
Schrijf je in!

Voor wie?

Deze One Day Retreat is voor ieder mens die het onderwerp ‘geld(gedrag)’ als onderdeel van persoonlijke ontwikkeling wil verkennen. Voor iedereen die de weg naar een staat van overvloed wil openbreken.

Ik werk heel graag met mensen die écht aanwezig zijn. Met mensen die willen deelnemen in plaats van toeschouwen. Wat het van je vraagt is dat je bereid bent om kwetsbaar te zijn, jezelf te ontwikkelen en te leren en groeien als mens. 

Wat is jouw investering?

Jouw energetische vergoeding bedraagt

€ 199

incl BTW & incl lunch

 
Schrijf je in!

Waar, wanneer & hoe laat?

Deze One Day Retreat vindt periodiek plaats op verschillende locaties in Nederland. De Retreat start altijd om 10:00 uur en eindigt om 16:30 uur.

Je kunt je op dit moment inschrijven voor de volgende One Day Retreat:

 • Zondag 26 februari maart 2023: De Mariakapel in Rosmalen

Mocht je onverhoopt geen van de beschikbare data kunnen of is jouw datum volgeboekt, stuur dan even een mail naar [email protected] om jezelf op de wachtlijst te zetten.

Schrijf je in!

Persoonlijk contact

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen of twijfels? Ik sta voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Plan een kennismakingscall