GeldBaas

1-OP-1 COACHING

Wat leuk dat jij hier bent!

 
Wil jij als (startende) ondernemer financiële vrijheid en overvloed ervaren?
Merk je dat je de belangrijke ondernemersvaardigheid 'omgaan met geld' moeilijk vindt en eigenlijk het liefst wilt vermijden?

 

Dan is het zaak om deze vaardigheid in jouw ondernemerschap te gaan verankeren en is het 1-op-1 coaching programma ‘GeldBaas’ absoluut iets voor jou!

Jij hebt ervoor gekozen om niet in de bekende ‘rat race’ te zitten en voor een baas te werken. Nee, je wilt eigen baas zijn. Je bent, of wilt, gaan ondernemen om zelf maximale toegevoegde waarde te leveren aan de maatschappij, vrijheid te ervaren, van je werk of hobby je passie te maken. Uiteindelijk wil je hier ook het leven van kunnen leiden wat jij graag wilt. En hier heb je geld voor nodig, want geld is nu eenmaal het ruilmiddel wat we ooit hebben bedacht. Of je het nou leuk vindt of niet.

Herken jij jezelf in onderstaande?

 
Vind jij het lastig om de juiste prijs, of überhaupt geld, te vragen voor jouw diensten/producten?

 

Heb jij angst dat er niet voldoende geld binnenkomt waardoor je niet meer kunt doen wat je het allerliefste doet?

 

Maak jij jezelf zorgen om alles wat er als ondernemer geregeld moet worden rondom financiën? En merk je dat je hier telkens voor vlucht?

 

Voel jij weerstand om jezelf te verdiepen in de cijfertjes van jouw bedrijf?

 

Weet jij niet hoeveel geld de Belastingdienst van jouw omzet bij jou komt ophalen en word je hier onrustig van?

 

Hoor jij jezelf zeggen dat een begroting maken als ondernemer niet hoeft of jou niet helpt?

 

Lukt het jou niet om boven een bepaalde omzet uit te komen met jouw bedrijf?

 

Wil jij totaal vrij zijn van zorgen rondom geld?

Ook ik had deze gedachten als (startend) ondernemer!

Sterker nog, de meeste ondernemers hebben deze gedachten. Je maakt van je passie je werk, gaat enthousiast aan de slag en dan kom je erachter dat er veel meer vaardigheden nodig zijn bij het opbouwen van een succesvol eigen bedrijf. En veel van deze vaardigheden hebben uiteindelijk met geld te maken.

Duizenden gesprekken heb ik met (startende) ondernemers zoals jij gevoerd over geld en neem van mij aan: bijna iedereen heeft zichzelf geframed op geldgebied. En de oorsprong hiervan gaat vaak ver terug, terug naar jouw kinderjaren en de ervaringen, overtuigingen en verhalen die jij toen tot je kreeg met betrekking tot geld.

Mijn conclusie is dat we niet leren om baas te worden over ons eigen geld(gedrag).

Hoe word je baas over je eigen geld(gedrag)?

Ik geloof dat je alleen baas kunt worden over je geld(gedrag) als je snapt waarom je op een bepaalde manier omgaat met geld. Tijdens dit traject neem ik je mee in de metafoor van een 'geldboom'.

Iedereen wil wel een geldboom in de tuin hebben, toch? Maar waarom zou je hem in de tuin zetten als je er zelf één kunt zijn? We zoeken de geldboom vaak buiten onszelf maar het geheim zit in jou. Jij hebt zelf de potentie om een prachtige geldboom te zijn. Wil jij ook een gezonde geldboom zijn? Als mens en hierdoor ook als bedrijf?

Ik ben er absoluut van overtuigd dat geldgedrag een belangrijke pijler van persoonlijke ontwikkeling is. Het zegt ontzettend veel over hoe jij in het leven staan en over jouw mindset. Geldgedrag staat synoniem voor de wortels van jouw geldboom. De wortels die jou voeden.

Vaak wordt door (startende) ondernemers vooral gekeken naar de stam (de begroting), de takken (de diensten/producten), de blaadjes (de omzet) en de vruchten (de winst) van een boom. Mis jij iets? Waar ligt het fundament, de basis van een boom? Juist in de wortels.

Tijdens dit programma gaan we eerst naar de wortels kijken. Hierna kijken we pas naar de stam, de takken, de blaadjes en de vruchten van jouw boom. Want als de wortels van een boom niet gezond zijn dan kan de rest van de boom ook nooit tot zijn volste recht komen. Dan is de stam ongezond, zijn de takken niet sterk, vallen de blaadjes er te snel vanaf en worden de vruchten niet smaakvol. Als er überhaupt al vruchten komen. En dat is wel wat je wilt als ondernemer!

Ik ben Bjorn

Zie mij als een holistisch therapeut, maar dan voor geld. Door jou een geldspiegel voor te houden en te werken aan inzicht, overzicht en grip op je financiën, begeleid ik jou om een gezonde relatie te krijgen en houden met geld. Ik creëer een perfecte harmonie tussen de zachte, psychologische en coachende kant van geldgedrag en de wat hardere, cijfermatige en rationele kant van geld. Yin en Yang in balans.

Lees meer over mij

Wat mag je verwachten van het coaching programma?

 • 8 weken persoonlijke begeleiding
 • Mij als mens, ondernemer & coach
 • 4 sessies van 2 uur per sessie (live of online)
  • Sessie 1: GeldBaas Transformatie
  • Sessie 2: Financiële foto (privé en zakelijk)
  • Sessie 3: GeldBaas Actieplan
  • Sessie 4: Baas over financiële toekomst
 • 24/7 toegang tot de allerbeste online financiële planningssoftware
 • Whatsapp & E-mailsupport (gedurende het programma)
 • Checklists & worksheets
BONUS
 • 30% korting op een Financial Flow Oneday Retreat (t.w.v. 37,50 euro)
 • Financiële Flow mediatie (t.w.v. 19,95 euro)
 • EEN LEUKE VERRASSING! (t.w.v. 20 euro)
Schrijf je in!

Wat levert het coachingstraject jou op?

Door het volgen van het coaching traject 'GeldBaas' krijg je:

 • Een gezonde(re) moneymindset
 • Een levendige, energieke begroting voor je bedrijf waar je blij van wordt 
 • (nog) meer energie, vertrouwen en blijdschap in je ondernemerschap
 • Een duidelijk en structureel eigen salaris uit je bedrijf
 • Minder angst voor de Belastingdienst
 • Vertrouwen rondom de pricing voor je diensten/producten
 • Inzicht en begrip van jouw eigen geldgedrag
 • Een financiële foto; financieel inzicht & overzicht voor je totale privé en zakelijke financiën (dit is de basis)
 • Inzicht en overzicht (lees: rust) op je privé financiën (op gezinsniveau)
 • Een heldere inrichting van geldstromen zowel extern (bijvoorbeeld Belastingdienst) en intern (bijvoorbeeld reserveringen je eigen salaris)
 • Een heldere pensioenvisie en een plan om dit te bereiken
 • Inzicht wat te doen met het risico van arbeidsongeschiktheid en het risico van overlijden
 • Een plan rondom je vermogensvorming
 • Meer liefde & acceptatie op geld
Schrijf je in!

Voor wie is dit programma?

Dit is een programma voor (startende) ondernemers!

Voor ondernemers die bereid zijn zichzelf als mens volledig open te stellen en te groeien zodat ze kunnen werken naar financiële vrijheid en een staat van overvloed door te doen wat ze het allerliefste doen; met hun passie hun geld verdienen. Ik werk overigens heel veel met coaches, healers en therapeuten. Waarom? Omdat ik dit zelf ook ben en dezelfde taal spreek. Maar zeker ook omdat ik deze groep ondernemers graag ondersteun om nog meer impact te kunnen maken om andere mensen te kunnen helpen. Hier is die gezonde relatie met geld voor nodig. Want hoe meer geld, hoe meer impact, hoe mooier de wereld. Dit betekent overigens niet dat andere beroepsgroepen minder welkom zijn.

Ik ben er graag met volle aandacht voor jou en heb daarom iedere maand een beperkt aantal plekken voor dit 1:1 coaching programma. Graag stel ik jou een aantal vragen om te kijken of we een ‘match’ zijn.  
Schrijf je in voor de wachtlijst!

Veelgestelde vragen