GeldBaas

1-OP-1 COACHING SESSIE

Ik spreek dagelijks mensen die heel goed weten dat ‘de relatie met geld’ een belangrijk onderdeel is van persoonlijke ontwikkeling. Veel van deze mensen zijn zich ook nog eens bewust dat hun relatie met geld meer aandacht verdiend. Ik merk echter dat geld investeren in een betere relatie met geld nog wel heel erg spannend kan zijn of zorgt voor de nodige weerstand. I feel you! De groei en magic zit echter juist in het doorbreken van deze emoties. No worries, ik heb de perfecte oplossing voor jou.

Mijn missie is dat Nederland het financieel fitste land ter wereld wordt.

Een gezonde relatie met geld is hiervoor de basis, de wortelstructuur. Ik wil dan ook graag zoveel mogelijk drempels om hiermee te starten wegnemen. Een GeldBaas Coaching Sessie is het perfecte startpunt om met jouw relatie met geld aan de slag te gaan en te proeven wat dit met jou als mens doet of voor jou kan betekenen.

GeldBaas Coaching Sessie

 
Loop je ergens tegenaan wat met geld te maken heeft en wil je alleen dit onderwerp met mij bespreken? Voel je dat geld voor jou meer aandacht verdiend en wil je dit met mij bespreken maar weet je nog niet (zeker) of een coaching programma echt nodig is? Dan is een GeldBaas Coaching Sessie perfect voor jou.
Kies zelf een onderwerp waar je het over wilt hebben of ga voor een open gesprek over geld en laat je leiden. Je maakt op een laagdrempelige manier kennis met mij en mijn werkwijze.

Ik ben Bjorn

Zie mij als een holistisch therapeut, maar dan voor geld. Door jou een geldspiegel voor te houden en te werken aan inzicht, overzicht en grip op je financiën, begeleid ik jou om een gezonde relatie te krijgen en houden met geld. Ik creëer een perfecte harmonie tussen de zachte, psychologische en coachende kant van geldgedrag en de wat hardere, cijfermatige en rationele kant van geld. Yin en Yang in balans.

Lees meer over mij

Wat kies jij?

Je kunt kiezen voor een ‘open gesprek’ of voor ‘specifiek onderwerp’. Als je voor een open gesprek kiest dan laat je jezelf leiden en gaan we gewoon het gesprek over geld aan. Met mijn ruim 15 jaar ervaring en de duizenden gesprekken welke ik heb gevoerd over geld komen we vanzelf bij een thema wat op dit moment voor jou de meeste aandacht verdiend als het om geld gaat. Je geeft jezelf over en laat je leiden.

Je kunt ook kiezen voor een ‘specifiek onderwerp’. Dan bepaal jij waar we over gaan praten. Het kan zijn dat je ergens tegenaan loopt maar ook dat je mijn mening of visie ergens over wilt horen. Hieronder een aantal onderwerpen waar je uit kunt kiezen maar uiteraard kun je ook zelf een onderwerp kiezen:

 • Mijn relatie met geld
 • Starten met ondernemen (loskomen van zekerheden)
 • Hoe krijg ik inzicht & overzicht in mijn financiën
 • Sparen of beleggen?
 • Mijn zakelijke begroting
 • Hoe kom ik in een financiële flow?
 • Hoe laat ik geld voor mij werken?
 • Moneymindset
 • Meer vertrouwen in ondernemerschap
 • Budgetcoaching
 • Financiële planning
 • Mijn pensioen
 • Anders: [zelf invullen]

Jij bepaalt wat we gaan doen! Een GeldBaas Coaching Sessie duurt altijd maximaal 2 uur.

Koop nu

Hoe werkt het?

Nadat je hebt gekozen of je een specifiek onderwerp wilt bespreken of een open gesprek wenst, laat je enkele gegevens achter en word je doorgeleid naar een betaalpagina. Je rekent de eenmalige investering af en ontvangt daarna een link met mijn agenda waarin je de online meeting kunt inplannen. Vervolgens ontvang je een link voor de online meeting.

Wat is jouw investering?

€ 199

incl BTW

Voor een 2 uur durende exclusieve 1-op-1 GeldBaas Coaching Sessie

 

Bonus
Mocht je (binnen 6 maanden na de GeldBaas Coaching Sessie) een coaching programma met mij aangaan dan krijg je maar liefst 10 % korting op de investering van dit programma!
 
Plan nu jouw GeldBaas Coaching Sessie en gun jezelf een weg naar financiële vrijheid!
Koop nu
Dit tijdelijke aanbod eindigt op 01-07-2021 VOL = VOL

Persoonlijk contact

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen of twijfels? Ik sta voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Plan een kennismakingscall