Hoor jij jezelf ook zeggen dat geld niet belangrijk is of gelukkig maakt?
Weet jij dat geld wel belangrijk is maar wil of durf je er niet mee bezig te zijn? 
Wil jij financiële vrijheid in jouw leven en patronen rondom jouw geldgedrag doorbreken? 

 

Ik snap je!

 

Ik was ooit ook zo iemand. En dagelijks spreek ik mensen die hier tegenaan lopen.

Weet je? Het is nooit te laat. Hoe zou het voelen als je geen geldzorgen meer hebt en je alles zo geregeld hebt dat jouw geld voor jou aan het werk is?

We kunnen samen kijken naar jouw geldgedrag en we zorgen ervoor dat jij weer in the lead komt. We werken samen aan inzicht, overzicht en grip op jouw financiën. Dit geeft rust en ruimte voor jouw dromen.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?
Bekijk mijn diensten

"Geld is neutraal, het is de mens die er een positieve of negatieve gedachte aan koppelt"

Samen met mij werken aan jouw financiële vrijheid?

GeldBaas

1:1 COACHING SESSIE

Maak op een laagdrempelige manier kennis met financiële coaching en mij.

Lees meer

GeldBaas

1:1 COACHING PROGRAMMA

Leer hoe je jouw geldgedrag fundamenteel kunt verankeren in jouw ondernemerschap.

Lees meer

Financial Flow

ONEDAY RETREAT

Leer jezelf beter kennen op het gebied van geldgedrag door met gelijkgestemden in gesprek te gaan in een veilige omgeving.

Lees meer

Werken met mij?

Ben jij geen (startend) ondernemer maar voel jij wel dat je jouw geldgedrag en financiën beter wilt leren begrijpen en verankeren in je leven? Wil jij graag een gezonde relatie met geld waardoor je een fijn, vrij en gelukkig leven kunt leiden? Ik ben er ook voor jou!

Plan een gratis kennismakingscall

Ontvang nu GRATIS mijn meditatie ‘een weg naar financiële vrijheid’

 

Testimonials

Geld is voor mij een dingetje. Ik ben me bewust van mijn eigen gedrag rondom geld, heb al vaker geïnvesteerd in moneymindset producten, maar ik bewoog toch nog altijd langs de echte pijn heen. Waardoor ik bleef hangen in geld vermijdend gedrag. Ik wilde dit nu een keer echt goed aanpakken en daar had ik hulp bij nodig. Bjorns traject sprak mij aan omdat hij financieel advies geeft, zoals hoe bouw je pensioen op als zzp’er. Hij kijkt met je mee naar het financiële totaalplaatje. Daarnaast is hij coach en energiewerker waardoor ook de diepere lagen aan bod konden komen. Door het traject met Bjorn kwam ik er achter dat er nog zoveel pijn zat verbonden aan geld. Waar mijn gedrag vandaan kwam. Daarnaast heeft hij mij heel veel rust en overzicht gebracht, waardoor ik nu veel meer omzet durf te maken omdat alles opgeruimd is en voor mij inzichtelijk is, van persoonlijke kosten tot belastingpotjes. Mijn geldgedrag is veranderd en dat werkt door op alle vlakken in mijn leven. Love it!

Ik ben hem echt mega dankbaar. Bjorn gaat met je naar de kern en weet waar hij het over heeft. Ik raad hem aan iedere lichtwerker aan die er klaar voor is om geld & financiën leuk voor zichzelf te maken. Zodat je business veel meer kan gaan omzetten, waardoor je een veel lichter en leuker leven leeft, cause the money part also sparks joy.

— Soraya Gelink

Mijn sessie met Bjorn heeft onwijs veel teweeg gebracht! Ook op het gebied van cijfertjes enzo, wat ik wel al gedacht had. Maar vooral bijzonder was dat ik emotioneel heel mooie inzichten gekregen heb, waar ik echt wat mee kan. Verder is Bjorn onwijs kundig over geldzaken voor mij als ondernemer en heeft hij mij veel overzicht en daarmee rust gegeven. Ik heb ineens hoop en vertrouwen in een gezonde financiële toekomst, zó fijn!! Heel bijzonder hoe fijn en mooi Bjorn de zachte kant weet te combineren met de zakelijke kant. Het is echt zo waar dat liefde, geld en kracht één energie zijn.

— Garlyn Jenniskens

Door het traject met Bjorn heb ik het inzicht verkregen dat ik zonder geldangst een betere ondernemer ben, dat ik beter keuzes kan maken als ik het financiële plaatje doorgepland heb. Dit helpt mij ook om zelfverzekerder te onderhandelen over tarieven en helpt mij een stuk dichter bij mezelf te komen. Bjorn is heel open, eerlijk en transparant. Met weinig moeite kom je op een persoonlijk level waardoor je een goed gesprek kunt voeren. Hij maakt het makkelijk om kritisch naar jezelf te kijken en helpt jou de lastige financiële vragen plat te slaan zodat jij het begrijpt. Ik vind het belangrijk dat iemand geen verkooppraatjes houdt, maar kijkt naar mijn situatie en wat daar het beste bij past. Dit doet Bjorn. Het was een super prettig traject met tastbare handvatten om zelf verder aan de slag te gaan.

— Julia Bähr

Bjorn liet mij mijn relatie met geld onderzoeken en nu is bezig zijn met geld leuk en geen zorg meer. Hoe hij dat doet? Allereerst is zijn oordeelloosheid ontwapenend en vertrouwenwekkend; ik durfde mezelf helemaal te laten zien met mijn ‘geld-issue’. Daarnaast schuwt hij het niet de diepte in te gaan d.m.v. coachende vragen met een spiritueel karakter; zo kwam ik bij een essentiële laag terecht en heb op dit niveau echt een permanente switch kunnen maken. Zijn vrolijkheid relativeert enorm en door óók nog eens met kennis van zaken een realistisch beeld te schetsen van mijn financiële situatie ‘nu en in de toekomst’ heb ik het heft over mijn financiën weer in eigen handen kunnen nemen.

— Conny Groenveld

Werken met Bjorn heeft mij veel meer gegeven dan alleen heling in mijn relatie met geld. Door het inzien van mijn onderliggende (familie)issue van afhankelijkheid heb ik hier verantwoordelijkheid voor kunnen nemen in mijn afhankelijke persoonlijke relaties. Én een onverwachte, mijn afhankelijke relatie met mijn werkgever omdat ik alleen vanuit angst daar nog werkte. Nu heb ik mijn baan opgezegd en ben ik voor mijzelf begonnen! Door met Bjorn praktisch te kijken naar de toekomst dmv begroting te maken heeft mij dit vertrouwen gegeven. Grip, focus. Ook heb ik een stuk heling gekregen voor wie en hoe ik ben. Door zijn manier van coachen te ontvangen - veel wijsheid, inzicht en dit te delen, op een liefdevolle en directe manier, kan ik dit deel van mijzelf nu veel meer accepteren.

Bjorn is een leuke, open, enthousiaste en liefdevolle man. Hij heeft veel inzicht heeft over geld maar veel belangrijker nog inzicht over de mens, de diepgang en hoe alles een connectie heeft en helpt jou deze te leggen. Hij is open waardoor de coaching vanuit gelijkwaardigheid is. Voor privé of zakelijk, ik raad hem voor iedereen aan!

— Sam Uyleman

Mijn waardevolste inzicht uit het coaching traject met Bjorn is dat ik eigenlijk niet echt een belemmerende overtuiging op geld heb maar dat het meer ontbreekt aan inzicht en planning om de door mij gewenste omzet te kunnen behalen. Voortaan ga ik maandelijks kijken of ik de financiële doelen van die maand heb behaald en wat er goed ging of beter kan. Ook ga ik nog wat experimenteren met mijn prijzen en wat vaker mijn prijzen omhoog gooien. De werkwijze van Bjorn is erg intuïtief. Ik ben zelf ook zo en dit voelt hierdoor voor mij erg veilig waardoor ik ook alles kan zeggen en alles er mag zijn. Ik heb Bjorn verder als een oprecht, warm en gevoelig mens ervaren. Ik vind het ‘van binnenuit bekijken’ van zaken altijd heel belangrijk en prettig en dat is wat hij doet.

— Lian Groot

De gesprekken met Bjorn waren vanaf het eerste moment veilig, verbindend en verhelderend. Hij heeft een holistische blik, het gaat echt niet alleen maar over geld. Het belangrijkste inzicht wat ik heb verkregen door het coaching traject is dat ik financieel gezond ben en daardoor keuzes in vrijheid kan maken. Ook weet ik nu dat ik meer mag vertrouwen op hetgeen ik diep van binnen eigenlijk al weet, maar toch bevestigd wil hebben. Bjorn is een prettig, fijn en toegankelijk mens en ik zou hem zeker aanbevelen als financieel coach.

— Corina Hensen

De grootste win is voor mij dat ik meer grip en inzicht heb gekregen op de financiële situatie van mij en van ons samen. Nu en in de toekomst. Zonder meteen naar conclusies te springen of in te vullen lukt het je om een op maat passend beeld te krijgen van de wensen omtrent de financiële situatie. Grootste plus is dat je merkt en voelt dat jij niet komt om een product te verkopen maar om zorg en onzekerheid weg te nemen. Mocht ik van iemand horen dat hij/zij zoekt naar een financieel adviseur zal ik je zeker aanprijzen.

— Joop Bonekamp

Over mij

Zie mij als een holistisch therapeut, maar dan voor geld. Door jou een geldspiegel voor te houden en te werken aan inzicht, overzicht en grip op je financiën, begeleid ik jou om een gezonde relatie te krijgen en houden met geld. Ik creëer een perfecte harmonie tussen de zachte, psychologische en coachende kant van geldgedrag en de wat hardere, cijfermatige en rationele kant van geld. Yin en Yang in balans.

Lees meer over mij

CONTACT 

Ben jij klaar voor financiële vrijheid?

Neem dan contact met me op. Of plan nu gelijk een gratis en vrijblijvend kennismakingscall met mij in zodat we even naar elkaar kunnen luisteren.

 

E-MAIL

[email protected]

TELEFOON

+31(0)6 43 69 84 89