OVER MIJ

Ik ben Bjorn.
En ik ben holistisch financieel coach.

Of noem mij een holistisch therapeut…maar dan voor geld. Ik help je jouw geldgedrag te begrijpen. Door jou een liefdevolle spiegel voor te houden. Ik verbaas me er namelijk over hoe weinig aandacht het onderwerp geld krijgt of zelfs wordt vermeden. Dit terwijl geldgedrag een belangrijk onderdeel is van persoonlijke ontwikkeling. Jouw geldgedrag geeft onwijs veel informatie over hoe jij als persoon in het leven staat en welke mindset jij hebt.

Door de jaren heen heb ik veel inzicht gekregen in hoe je een gezonde relatie met geld kunt krijgen. Niet alleen door te kijken naar de cijfertjes, maar ook naar de psychologie achter geld. Natuurlijk zijn die cijfertjes ook belangrijk, maar het gaat er vooral om dat je jouw eigen geldgedrag doorziet.  

Ik geloof dat als je aandacht hebt voor zowel de Yin- als de Yang-kant van geld, dat je echt een stroom van overvloed kunt gaan ervaren.

Want als je wilt leven in overvloed, is er een gezonde flow nodig tussen geld, kracht en liefde. Het zijn de drie verschijningsvormen van dezelfde energie, en ze zijn alle drie even belangrijk. Als je er eentje ontkent, als je niet wilt erkennen dat het één energie is, of als je je er tegen verzet, dan stoot je de hele energie af. Als je bewust bent van hoe jij je gedraagt ten opzichte van geld, werk je ook aan je bewustzijn op het gebied van kracht en liefde. Zo werk je aan een leven in overvloed.

En daar kan ik je bij ondersteunen.

Want ‘geld’ is mijn specialisme.

De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel en hard gewerkt aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en ben ik veel bewuster geworden van mijn eigen belemmerende overtuigingen, patronen en trauma’s. Ik durf mezelf dan ook ervaringsdeskundige te noemen. Deze ervaringsdeskundigheid is ontzettend waardevol en breng ik met liefde in tijdens mijn werk.

Over de jaren heen heb ik mijn gereedschapskist gevuld met allerlei methodieken welke ik daar waar nodig en intuïtief inzet tijdens mijn werk. Zo ben ik ademcoach, heb ik mijn Reiki diploma’s, veel ervaring als spaceholder bij retreats en nog veel meer.

En niet onbelangrijk, hiernaast heb ik uiteraard ook 17 jaar ervaring als het gaat om de rationele kant van geld.

Bekijk mijn diensten

Mijn verhaal

Al zeventien jaar lang spreek ik dagelijks mensen over geld. Hypotheek, pensioen of financiële planningsgesprekken; het gaat altijd over geld. Ik heb letterlijk al duizenden uren over geld gepraat. En dat doe ik nog steeds, want ik vind het een super interessant én belangrijk onderwerp.

Maar eerst terug naar de basis: hoe het begon

Tijdens al die financiële gesprekken kwam ik de meest uiteenlopende situaties tegen. Denk aan CEO’s met horizontale salarisstroken (anders pasten de cijfers er niet op), die alsnog in de financiële problemen zaten. Maar ook mensen die totaal niet met geld bezig waren.

Ik begon het gedrag rondom geld te herkennen. Ik zag welk effect dit heeft op hoe iemand met geld omgaat en de mate waarin iemand overvloed ervaart.

En toen merkte ik: ook ik denk in tekorten. 

 

Ik werkte als partner bij een groot financiële intermediair. Dikke auto, altijd de nieuwste telefoon, en meer en meer geld verdienen. En dit terwijl mijn geliefde thuis zat, alleen met ons kind. Ik had weinig echt contact met mijn zoontje, iets wat pijn deed en ik ook eigenlijk helemaal niet wilde. Maar ja….die ratrace hè! Uiteindelijk besloot ik om mijn leven om te gooien, mijn aandeel in het bedrijf te verkopen en onder andere mijn relatie met geld te onderzoeken.

Inmiddels ben ik een aantal jaren verder en heb ik niet alleen meer inzicht verkregen in mijn relatie met geld, maar heb ik ook ontdekt waar ik echt energie van krijg en waar mijn hart blij van wordt.

En dit gaat verder dan enkel jou helpen bij het creëren van financieel inzicht en overzicht en hier een advies over geven. Verder dan enkel een pensioenoplossing, een begroting of een financieel plan opstellen. Ik wil echt impact maken. Ik wil je ownership laten voelen over jouw eigen geldgedrag. Ik wil je laten zien hoe je omgaat met geld en vanuit hier een fundamentele gedragsverandering realiseren waardoor er financiële flow kan ontstaan en je overvloed kunt ervaren.

Want eerlijk is eerlijk...

Ik kwam erachter dat ‘in overvloed staan’ meer betekent dan alleen geld op je bankrekening hebben. Geld heeft niets te betekenen als je het niet kunt delen met je geliefden. Geld heeft enkel betekenis als je er ervaringen mee kunt kopen.

Ben jij klaar voor financiële vrijheid?

Neem dan contact met me op. Of plan nu gelijk een gratis en vrijblijvend kennismakingscall met mij in zodat we even naar elkaar kunnen luisteren.

Plan een gratis call in
E-MAIL
[email protected]
TELEFOON
+31(0)6 43 69 84 89