Mijn werkwijze

Balans is voor mij het sleutelwoord binnen Holistic Finance. En een mooie manier om naar balans te kijken is het Yin-Yang-principe. Plat gezegd heb ik (en mijn werkwijze) twee kanten: een Yin- en Yang-kant.

De Yin-kant: coaching op geldgedrag

Ik heb door mijn zeer brede ervaring mezelf geleerd om vanuit een holistisch perspectief mensen bij te staan als het om financiën gaat. Vandaar dat ik mezelf holistisch financieel coach noem en mijn bedrijf Holistic Finance. Ik help jou om bewust te worden van jouw gedrag rondom geld en hoe je op basis van dit gedrag omgaat met geld. Dit is de Yin-kant van mijn werk. De zachte, psychologische en coachende kant.

 

De Yang-kant: financieel inzicht en overzicht

Cijfertjes blijven natuurlijk wel belangrijk. Het hebben van financieel inzicht, overzicht en grip geeft namelijk rust. Ik maak financiële foto’s zodat mensen hier zelf iets van kunnen vinden. Hoe vind je zelf dat je erop staat? En hoe wil je dat je erop staat? Dit noem ik de Yang-kant van mijn werk. Het is het wat hardere, cijfermatige en rationele deel van mijn dienstverlening.

Door coaching programma's, online programma’s en Financial Flow Oneday Retreats, werken we er samen aan om (weer) financieel fit te worden. Samen kijken we hoe een leven in overvloed en financiële flow dichterbij kan komen. Hier is tenslotte ook die gezonde relatie met geld voor nodig.

GELDbaas

1-OP-1 COACHING SESSIE

Ik spreek dagelijks mensen die heel goed weten dat ‘de relatie met geld’ een belangrijk onderdeel is van persoonlijke ontwikkeling. Veel van deze mensen zijn zich ook nog eens bewust dat hun relatie met geld meer aandacht verdiend. Ik merk echter dat geld investeren in een betere relatie met geld nog wel heel erg spannend kan zijn of zorgt voor de nodige weerstand. I feel you! De groei en magic zit echter juist in het doorbreken van deze emoties. No worries, ik heb de perfecte oplossing voor jou.

 

Lees meer

GELDbaas

1-OP-1 COACHING PROGRAMMA

Wil jij als (startende) ondernemer financiële flow en overvloed ervaren? Merk je dat je de belangrijke ondernemersvaardigheid 'omgaan met geld' moeilijk vindt en eigenlijk het liefst wilt vermijden? Dan is het zaak om deze vaardigheid in jouw ondernemerschap te gaan verankeren en is het 1-op-1 coaching programma ‘GELDbaas’ absoluut iets voor jou!

Lees meer

Werken met mij?

Ben jij geen (startend) ondernemer maar voel jij wel dat je meer inzicht wilt in jouw geldgedrag en jouw financiën? Wil jij graag een gezonde relatie met geld waardoor je een fijn en gelukkig leven kunt leiden? Ik ben er ook voor jou!

Plan een gratis call in

Financial Flow Oneday Retreat

Vind je het spannend om jouw geldgedrag gelijk helemaal beet te pakken maar voel je wel dat je dit onderwerp als onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkeling wilt verkennen? Wil je jouw geldgedrag op een laagdrempelige, leuke manier en in een veilige omgeving leren kennen en ook gewoon een leuke en ontspannen dag met gelijkgestemden hebben? Dan is deze Financial Flow Oneday Retreat absoluut iets voor jou!

Lees meer

Ben jij klaar voor financiële vrijheid?

Neem dan contact met me op. Of plan nu gelijk een gratis en vrijblijvend kennismakingscall met mij in zodat we even naar elkaar kunnen luisteren.

Plan een gratis call in
E-MAIL
[email protected]
TELEFOON
+31(0)6 43 69 84 89