Mijn werkwijze

Balans is voor mij het sleutelwoord binnen Holistic Finance. Ik streef altijd naar een perfecte harmonie tussen de zachte, psychologische, vrouwelijke kant van geldgedrag (Yin) en de wat hardere, rationele, cijfermatige oftewel mannelijke kant (Yang) van geld. Yin en Yang in balans. 

Ik begin altijd bij de wortels van de spreekwoordelijke geldboom, bij je relatie met geld. Als deze niet gezond is dan kan de rest van de boom ook niet gezond zijn en wordt het lastig om overvloed te ervaren. Maar uiteindelijk is het net zo belangrijk om de stam, de takken en de blaadjes, het rationele en cijfermatige stuk van jouw geldboom, ook gezond te maken. Dan pas kunnen er in overvloed vruchten aan jouw boom groeien en smaken ze zoals jij wilt dat ze smaken.

Ik maak impact door je uit te nodigen om de weerstand op je relatie met geld aan te gaan, deze te willen doorbreken. Volmondig ‘JA’ tegen jezelf te zeggen. Vanuit je hoogste potentieel te willen gaan leven, want mijn overtuiging is dat financiële vrijheid en overvloed dan enkel een gevolg is.

Couple Mentorship

voor stellen

Merk je dat jullie als liefdespartners makkelijk uit verbinding gaan als het over geld gaat? Om in verbinding over geld te communiceren is een veilig veld nodig om elkaar als volwassen mens te zien en te horen. 

Hiernaast is het hebben van een relatie vergelijkbaar met het voeren van een bedrijf. Bij het voeren van een bedrijf is het hebben van een goed financieel beleid essentieel. De meeste bedrijven gaan failliet door slecht financieel beleid. De meeste relaties ook.

Wil jij niet alleen op individueel maar ook op relationeel niveau groeien, dan is het Couple Mentorship echt geweldig. Een prachtige emotionele én rationele reis van 4 maanden met livedagen, online (individueel en samen) sessies en een familieopstelling.

Plan een gratis call in

Holistic Finance Mentorship

1-OP-1 

Zeg volmondig ‘JA’ tegen jezelf en gun jezelf een diepgaand heling- en transformatieproces. Treedt buiten je comfortzone, doorbreek de weerstand en patronen op je relatie met geld en kies voor de weg naar je hoogste potentieel. Daar ga je de overvloed vinden die je zo graag wilt ervaren.

Gedurende dit intensieve 1-op-1 traject van 4 maanden is er alle ruimte en tijd voor het onderzoeken en verbeteren van je relatie met geld, het verankeren van de vaardigheid ‘omgaan met geld’ in je ondernemerschap en het ontdekken waar jouw hoogste potentieel als mens zit. Waar sta je? Waar wil je staan? Wat houdt je tegen? Wat heb je nodig?

Verder is dit mentorship een feest van expertise. Van hypnose tot aan familiesopstellingen, alles wat nodig is om jou de gewenste financiële vrijheid en overvloed te kunnen laten ervaren en jou in the lead te brengen als het om geld(gedrag) gaat.

Plan een gratis call in

1-op-1 One Day Retreat

Wil jij je relatie met geld leren begrijpen én concreet financieel inzicht en overzicht (lees: rust en grip) creëren. Dan is de 1-op-1 One Day Retreat perfect voor jou!

Middels meditatie, oefeningen, financiële analyse en praten gaan we jouw spreekwoordelijke geldboom in kaart brengen. We leggen we om te beginnen de wortels van de boom, je relatie met geld en je geldgedrag, bloot. Vervolgens gaan de we de stam, de takken en de blaadjes van de boom in kaart brengen. Dan pas kun jij iets vinden van jou als geldboom en kunnen we het hebben over hoe jij wilt dat jouw boom eruitziet.

Enkel op deze manier kan er een overvloed aan vruchten aan jouw boom gaan groeien welke smaken zoals jij wilt dat ze smaken. 

Plan een gratis call in

One Day Retreat - Start Loving Money

groep

Voel jij dat jouw relatie met geld tot wasdom mag komen, maar vind je het spannend om dit onderwerp als onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkeling beet te pakken? Wil je jouw geldgedrag op een laagdrempelige, leuke manier en in een veilige omgeving leren kennen maar ook gewoon een leuke en ontspannen dag met gelijkgestemden hebben? Dan is deze One Day Retreat absoluut iets voor jou!

Lees meer

Finance Bootcamp

voor werknemers

Sportschoolabonnementen, bootcamps, personal training en check-ups: gezondheid is big business. Een gezonde werknemer verzuimt immers minder en zit beter in z’n vel. Maar bij de financiële fitheid van werknemers wordt eigenlijk nauwelijks stilgestaan. Best gek, want geld is nou juist dat extreem belangrijke ‘puntje’.

Een werknemer die weet dat hij er later financieel net zo warmpjes bijzit als nu en grip heeft op de financiën, is duurzamer inzetbaar. Inzicht biedt namelijk rust. Maar met alle regeltjes, de verwarring tussen bruto en netto en de continue veranderde wetgeving, laat ‘ie dit liever links liggen. Om er later achter te komen dat er helemaal niet zoveel overblijft als gedacht.

Met een Finance Bootcamp inspireer ik werknemers op een laagdrempelige manier om zelf grip en sturing te krijgen op de eigen financiële situatie. Ik laat hen zien wat er in hun financiële leven gebeurt en welke consequenties dat later heeft. Een bootcamp onder professionele begeleiding, om het financiële plaatje van nu en de toekomst eens écht inzichtelijk te krijgen.

Plan een gratis call in

Werken met mij?

Ben jij bereid om volmondig 'JA' tegen jezelf te zeggen? Ben jij bereid om de weerstand op je relatie met geld op te zoeken en te doorbreken? Om echt aan jezelf te werken?

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Plan dan nu een GRATIS kennismakingscall in. Dan kunnen we even naar elkaar luisteren en samen bepalen wat het beste bij jou past.

Plan een gratis call in

Ben jij klaar voor meer financiële vrijheid en overvloed?

Plan nu gelijk een GRATIS en vrijblijvende kennismakingscall met mij in zodat we even naar elkaar kunnen luisteren.

Plan een gratis call in
E-MAIL
[email protected]
TELEFOON
+31(0)6 43 69 84 89